Mindennapi kozmetika

Perdi Angéla kozmetikus

Pattanásaid vannak? Először olvasd el ezt

20230123_190338_0000.jpg

A pattanások és mitesszerek nagyon zavarók, hiszen esztétika szempintból rontják a megjelenésünket, és ha megjelenik rajtunk pár pattanás annak néha nagy fókuszt tudunk helyezni, néha nagyobbat, mint amennyire súlyos a helyzet. Ezzel ugyanakkor szerintem semmi baj nincsen, hiszen a legtöbb pattanás könnyen kezelhető és nem kell megtanulnunk velük együtt élni. Ha voltak már pattanásaid, akkor biztosan észrevetted, hogy azokban az időszakokban, amikor nincsenek nagyobb lesz az önbizalmad. 

Perdi Angéla vagyok kozmetikus, és a GoodLook kozmetikai szalon üzemeltetem, jelenleg még Esztelneken, és ide várom arckezelésre és egyéb szolgáltatásokra a szépülni vágyó embereket.

Mielőtt azonban eljönnél egy arckezelésre fontos letisztázni néhány dolgot, nekem ugyanannyira fontos az, hogy pár kezelés után elégedett legyél a bőröddel, mint neked, de, ha pár dolgot nem tartasz be, akkor hiába való lesz a munkám.

Először is:

Biztosan figyelsz a megfelelő arctisztításra? A bőröd folyamatosan hámlik és faggyút termel, ha nincs megfelelően tisztítva ezek eltömődött pórusokat okoznak. Egy kezelés szépen megtisztítja a bőröd, de, ha reggel és este nem figyelsz a tisztításra, akkor nem fog sokáig tartani. Ha nem sminkelsz, akkor is ajánlott este egy neked megfelelő arctisztítóval lemosd a bőröd, mivel napközben hozzáérsz, és érintkezik a bőröd a kezeddel. 

Másodszor:

Ha kiszárad a bőröd az egy rossz jel, mivel teret adsz annak, hogy felboruljon a bőröd mikrobiuma. Erről írtam az előző cikkben. Ha száraz a bőröd, akkor táplád, és igen a zsíros bőr is lehet vízhiányos, és igen akkor is száraz, ha lemosás után húzódik a bőröd. Erre megoldások a hidratálókrémek, de, ha nem szeretnél külön hidratálót használni, akkor használhatsz olyan fényvédőt, ami száraz bőrre való. Ide ajánlanám is a DM-ben kapható Dermtologist Sunscreen 50 SPF-es fényvédőt, ami árban is a legkedvezőbbnek bizonyult. 

 Ha nem tudod megoldani ezt a problémát, akkor is várlak hialuronsavas hidratáló arckezelésre. 

Harmadszor:

 

A pattanásaidat, mitesszereid nyomd ki otthon, lehetőleg soha. Fiúk se, de lányoknál főként, ha menstruáció ideje alatt jelenik meg pár pattanás, az lehet csak egy duzzanat, ami a ciklus következő felében el is múlik, és a meglévő pattanásokat is a duzzanat miatt elsebesíted, ezáltal tovább terjednek, megnő a gyógyulási ideje, és még baktériummal is tele lesz az arcod, ami még több pattanást okoz. Ne vidd bele magad egy ördögi körbe.

Negyedszer:

Próbáld megvizsgálni a napodat, és az életmódodat is, a bőrünkön meglátszanak a betegségek, és a külső tényezők is az életmódodban. Ha olyan munkahelyed van, aminek szennyező hatása van, pl. füst vagy por, okozhat pattanásokat és eltömődött pórusokat. 

Az eltömődött pórusok, megfelelő rutinnal, és időszakos arckezeléssel kordában tarthatók. 

Ötödször:

Ha ezeket betartod, vagy elkezded betartani, és 2-3 hét múlva sem látod, hogy a helyzet változott volna, akkor jelentkezz be hozzám időpontra egy arckezelésre, közben és utána kielemezzük, hogy miért vannak pattanásaid, és a legjobb tudásom szerint fogok segíteni neked tovább.

Elérhetőségek: Facebbok, Instagram 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://perdiangelakozmetikus.blog.hu/api/trackback/id/tr618035406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mindennapi kozmetika

Kozmetikai tanácsok, és kozmetikai kezelések. A blogom célja olyan tanácsokat adni az olvasóimnak és a vendégeimnek, amikkel bővíthetik a tudásukat.

Friss topikok

süti beállítások módosítása