Mindennapi kozmetika

Perdi Angéla kozmetikus

A 3 legjobb szokás, amiért később hálás lesz a bőröd | GOOD LOOK DAILY Magazin

Megpróbáltam összeszedni 3 legjobb szokást, amivel hosszútávon a bőrünk háláját nyerjük el. Ehhez azonban fontos mindennapossá tenni ezeket a szokásokat.

A továbbiakban elolvashatod ezeket a szokásokat.

1. Fényvédelem

Az UV-sugárzás gyorsítja a bőr öregedését, így a rendszeres fényvédelemmel csökkenthetők a ráncok későbbi kialakulása. Az is elengedhetetlen, hogyha a napsütésben vagy akkor fényvédőzz, de most a mindennapi fényvédelemről van szó.

A fényvédelem mellőzése a pattanások utáni foltoktól is nehezebbé tesz szabadulni, és további pigmentációs problémákat is okoz.

A cikk eredetileg a GOOD LOOK DAILY Magazinban jelent meg, folytasd tovább ott az olvasást: https://goodlookdaily.com/2024/01/23/a-3-legjobb-szokas-amiert-kesobb-halas-lesz-a-borod-good-look-daily-magazin/

2. Hatékony termékek

Az eltérő bőrtípusoknak eltérő igényei vannak, így a megfelelő termék kiválasztása kulcsfontosságú. A hatékony termékekkel elérheted, hogy a bőröd méltóképpen viselje a természetes öregedési folyamatot, és ezeknek a termékeknek ne legyen irritáló hatásuk.

3. Időben anti-ageing rutin

Az anti-ageing rutin nem a későbbi életszakaszod kihívása. Az anti-aging rutin nem azt jelenti, hogy csak akkor kell foglalkozni vele, amikor az első ráncok megjelennek, és azt sem jelenti, hogy ránctalanító krémeket kell kenj 25 éves korod előtt.

Az időbeni anti-ageing rutin a bőröd olyan formában tartását jelenti, hogy külső környezeti hatások és belső tényezők ne hozzák előbbre az öregedés jeleit.

A megfelelő hidratálás és a fényvédelem kulcsszerepet játszanak az anti-ageing rutinban. Jobb időben elkezdeni.

 

Köszönöm, hogy elolvastad.

Ha hasznosnak találtad kövess Facebookon, és Instagram-on.

Kapcsolódó: Ezért fontos hidratálni a bőröd – 3 egyértelmű ok

Befolyásolja a genetika a pattanásokat? Itt az igazság.

 Dolgok, amiket tudnod kell a felnőttkori pattanásokról

A bejegyzés trackback címe:

https://perdiangelakozmetikus.blog.hu/api/trackback/id/tr9718309793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mindennapi kozmetika

Kozmetikai tanácsok, és kozmetikai kezelések. A blogom célja olyan tanácsokat adni az olvasóimnak és a vendégeimnek, amikkel bővíthetik a tudásukat.

Friss topikok

süti beállítások módosítása