Mindennapi kozmetika

Perdi Angéla kozmetikus

3 kevésbé ismert, de annál hasznosabb arcápolási tanács kezdő arcápolóknak

A különféle termékek, technikák és trükkök között néha elveszünk, különösen, ha most merülünk bele az arcápolás világába.

Ez a cikk kezdő arcápolóknak szól, bemutatok három kevésbé ismert, ugyanakkor rendkívül hatékony tanácsot, amelyek segítenek elindulni az optimális bőrápolási rutin kialakítása felé.

Az arcápolási rutin hatékonysága érdekében érdemes szérumokat is bevezetni, melyek koncentráltan tartalmazzák a bőrproblémák kezeléséhez szükséges hatóanyagokat.

1. Peptidek

A peptid-szérumok serkentik a kollagén termelését, ami elősegíti a bőr feszességét.

A szérumok könnyű és gyorsan felszívódó koncentrált bőrápolási termékek, amelyek kifejezetten aktív összetevőket tartalmaznak. Az alapvető különbség a szérumok és más bőrápoló termékek között az, hogy a szérumok magasabb hatóanyag-tartalmúak.

A szérumoknak sokféle változata létezik, és különféle problémákra kínálnak megoldást, például a ráncok csökkentésére, a bőrfeszesség növelésére, a hidratálás fokozására vagy a pigmentációs problémák kezelésére.

Ugyanakkor vannak olyan peptides szérumok, amik hasonlóan működnek, mint a botox, lefagyasszák a mimikai izmokat. Erről majd egy külön cikkben lesz szó, ezért érdemes követni Facebookon.

2. Dupla tisztítás

A dupla tisztítás egy olyan szépségtrükk, amit alapján először egy olajos alapú tisztítóval, majd egy vízbázisú tisztítóval tisztítod meg az arcod. Az olajos tisztító eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket, míg a vízbázisú tisztító tovább tisztítja a pórusokat.

3. Szemkörnyékápolás

Keress olyan szemkrémeket, vagy szérumokat amelyek specifikusan a szem körüli terület egyedi igényeire vannak kialakítva. Hialuronsavat és antioxidánsokat tartalmazó termékek segíthetik a bőr feszességét.

Persze ne feledkezz meg a fényvédelemről! Használj fényvédőt a szemkörnyéken is, mivel ez a terület különösen érzékeny a nap káros hatásaira.

Köszönöm, hogy elolvastad. Ha követnél a közösségi média platformokon, akkor megtalálod ide kattintva: Facebook, Instagram.

Az eredeti cikk ezen a linken érhető el: https://goodlookdaily.com/2024/01/13/3-kevesbe-ismert-de-annal-hasznosabb-arcapolasi-tanacs-kezdo-arcapoloknak/ anfi.jpg

Olvasd el: Te hogyan tárolod a kozmetikumaidat? Védd meg őket egyszerűen.

IGEN a válaszod erre az 5 kérdésre? Akkor megfelelő az arcápolási rutinod.

Pattanások a háton, miért vannak és ezeket teheted ellenük, ha azt akarod, hogy eltűnjenek

A bejegyzés trackback címe:

https://perdiangelakozmetikus.blog.hu/api/trackback/id/tr2018302727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mindennapi kozmetika

Kozmetikai tanácsok, és kozmetikai kezelések. A blogom célja olyan tanácsokat adni az olvasóimnak és a vendégeimnek, amikkel bővíthetik a tudásukat.

Friss topikok

süti beállítások módosítása