Mindennapi kozmetika

Perdi Angéla kozmetikus

Miért menj el kozmetikushoz még ma?
5 ok amiért rendszeresen járj

perdi_angela_goodlook.jpg

A megjelenésünknél sokkal többet adhat egy kozmetikus, mivel a megjelenésünket otthon is nekünk elfogadhatóvá alakíthatjuk. Vannak azonban olyan dolgok, amikben a rendszeres, vagy néhány kozmetikába járás többet segíthet nekünk, mint gondolnánk, és nem mindig tudunk mindent otthon megcsinálni. 

Perdi Angéla vagyok, kozmetikus, a 2023-as év első hónapaiban még Esztelneken várom a szépülni vágyó vendégeket. A GoodLook kozmetika szalonba.

1. Van ami anyagilag jobban megéri

Problémás bőr esetén, vagy, ha kezdődő ráncokkal küzdessz egy jó kozmetikus professzionális szolgáltatásokat tud nyújtani. Ezek a termékek sokszor egy teljes kiszerelésben több tízszerese annak az árnak, amit a kozmetikus elkér tőled. Nem kell, kísérletezz és, ha nem vagy jártas a témában, akkor nem dobsz ki feleslegesen pénzt olyan termékekre, amiknek nem lesz hatása. A tudás, amit a kozmetikus nyújtani tud arcmasszázsokkal, ami például a ráncok ellen van, legyen ez vákuumos masszázs, vagy egyszerű kézi, azt időbe és lehet pénzünkbe is telne elsajátítani otthon. 

2. Hosszútávon dolgozom

Legyen szó szemöldök tetoválásról, amit nem szeretek szemöldök tetoválásnak hívni, mivel nem tartalmaz és már tiltva is vannak azok az anyagok, amik a tetoválást, mint jelzőt illetnék. 3 hónaptól 1 évig tarthat, és a vendég beleegyezésével kerül fel az a minta, ami féltartós smink lesz. 

De lehet egyszerű szemöldökről beszélni, amit néhány alkalom után egyszerű festéssel, már a kliens is később a kívánt formára tudja szedni, vagy szempilla liftingről, amikor egy speciális szerrel emelem meg a pillákat, és 6 hétig tartós marad.

3. Kényelem

Kozmetikusként nem csak olyan dolgokat tudok kivenni az életedből, mint a gyantázás, vagy szemöldökszedés, hanem a fent említett szolgáltatásokkal kényelmesebb lesz a reggeli, vagy egy eseményre való készülődés. Nem mellesleg, egy kozmetikus szerintem fontos megadja a relaxációs élményt, amikor hozzá érkezel.

4. Tudást szerezhetsz

Ha egy bizonyos bőrproblémával érkezel, ami beleesik a kozmetika hatáskörébe, akkor direkt személyes megoldásokat kapsz, mindezt bármilyen szoláltatás mellé. Arcbőr probléma esetén, pedig termékajánlókat a saját problémáidra és a bőrtípusodra.

5. Hogy a legjobb formádat hozhasd

A kozmetika néha matek, néha teljesen relatív, de minden tanács és személyes ajánlás arra szolgál, hogy te, mint vendég a hozzád illő kinézeti változással távozz, és a te problémáid kerüljenek megoldásra. Például soha nem csinálok olyan szemöldököt, ami ne illene a kinézetedhez, korodhoz, stílusodhoz. 

Kapcsolatfelvételért kövesd a goodlook_borapolas néven jelenlévő Instagram fiókomat, és Goodlook - szépség és egészség - kozmetikai szalon néven lévő Facebook oldalam.

A bejegyzés trackback címe:

https://perdiangelakozmetikus.blog.hu/api/trackback/id/tr8818025304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mindennapi kozmetika

Kozmetikai tanácsok, és kozmetikai kezelések. A blogom célja olyan tanácsokat adni az olvasóimnak és a vendégeimnek, amikkel bővíthetik a tudásukat.

Friss topikok

süti beállítások módosítása