Mindennapi kozmetika

Perdi Angéla kozmetikus

Otthoni kémiai hámlasztás – használati útmutató

A kémiai hámlasztás segít eltávolítani az elhalt bőrsejteket, amelyek a bőr felszínén felhalmozódnak.

A hámlasztók eltávolítják az elhalt bőrréteget és késztetik a bőrt a regenerálódásra. Ez különösen hasznos a pattanások, mitesszerek elleni küzdelemben.

Az AHA savas kémiai hámlasztás hozzájárul a pigmentfoltok, napfoltok és finom ráncok csökkentéséhez.

A BHA hámlasztó mélyen tisztítja a pórusokat, csökkentve a mitesszerek és pattanások kialakulásának esélyét.

A PHA egy gyengédebb hámlasztó érzékenyebb bőrűek számára.

A cikk eredetileg a goodlookdaily.com magazinban jelent meg. 

Bőrtisztítás: először alaposan tisztítsd meg az arcodat egy enyhe arclemosóval, hogy eltávolítsd a sminket, és az egyéb szennyeződéseket. Hagyd száradni utána pár percet. Ajánlott az esti tisztítás után végezni.

Bőrteszt, érzékenység tesztelése: válassz ki egy kis területet a bőrödön, például az alkarod belső részén és teszteld a hámlasztó terméket, hogy ellenőrizd, hogy nem vagy-e érzékeny rá.

Mielőtt felviszed a hámlasztót, győződj meg róla, hogy megfelelő lesz neked. A hatóidők és a felviteli mód hámlasztóktól és márkáktól különbözőek. Mindig olvasd el a használati utasítást.

Ugyanakkor mindig érdemes egy gyengébb hatású hámlasztóval kezdeni, mivel a bőrödnek jobban megterhelő lehet, mint egy rutinosabb bőrnek egy erősebb hámlasztó.

Kerüld a szemkörnyéket és az ajkakat.

Alaposan öblítsd le a hámlasztót langyos vízzel. Biztosítsd, hogy a terméket teljesen eltávolítottad. Ugyanakkor nem minden otthoni hámlasztót kell eltávolítani.

Használj fényvédőd, és kerüld a napsütést, mivel a bőrnek ilyenkor gyengül a védekezőképessége és érzékenyebb a napfényre.

Fontos megjegyezni, hogy minden bőr más, és egyesek érzékenyebbek lehetnek a kémiai hámlasztásra.

A bejegyzés trackback címe:

https://perdiangelakozmetikus.blog.hu/api/trackback/id/tr8718300731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mindennapi kozmetika

Kozmetikai tanácsok, és kozmetikai kezelések. A blogom célja olyan tanácsokat adni az olvasóimnak és a vendégeimnek, amikkel bővíthetik a tudásukat.

Friss topikok

süti beállítások módosítása