Mindennapi kozmetika

Perdi Angéla kozmetikus

3 tuti önbizalomnövelő, inspiráló film a hétvégére nőknek| FILMAJÁNLÓ | GOOD LOOK DAILY Magazin

A továbbiakban felsorolt filmek arra ösztönöznek minket, hogy szeressük és elfogadjuk önmagunkat, higgyünk a saját képességeinkben, és bátran nézzünk szembe az élet kihívásaival.

Hogyan is kapcsolódik ez a bőrápoláshoz? Azáltal, hogy azonosulunk a filmekben látható karakterekkel és az általuk átélt helyzetekkel, saját élethelyzetünkre vetítjük azokat, és ezáltal érzelmi kapcsolatot építünk ki velük.

Olyan filmeket mutatok be, amelyek által inspirációt meríthetünk ahhoz, hogy szeressük és elfogadjuk önmagunkat.

A család kicsi kincse 2006

Ezt a filmet akkor ajánlom, ha jót szeretnél vagy szeretnétek nevetni, és azonosulni tud a gyermek énetek egy kis álmodozó, duci, copfos kislánnyal.

Egy gyermekszépségversenyről szól a film, ahol Együtt indul útnak kissé szokatlan, ám annál szeretetteljesebb családjával. Az utazás során azonban felfedez néhány kemény igazságot a szépségversenyek világában uralkodó normákról és elvárásokról, ami kétségbe ejti, hogy vajon elég tehetséges-e a győzelemhez

Bár Olive messze áll attól, hogy megfeleljen a versenyről alkotott sztereotípiáknak, ám idővel az önbizalma segít neki átlépni ezen a kihíváson.

Büszkeség és balítélet 2005

A történet időben és térben visszarepít minket az 18. század végi vidéki Angliába, ahol a Bennet család a hertfordshire-i Longbourn birtokán él. Mr. és Mrs. Bennet mellett öt lányuk, Jane, Elizabeth (Lizzie), Mary, Catherine (Kitty) és Lydia alkotják a családot, melynek otthona tele van csendes bájjal és vidéki varázslattal.

Mrs. Bennet minden vágya az, hogy lányai boldog házasságot köthessenek, még Mr. Bennet életében. Ám Elizabeth, a legintelligensebb és legeredetibb lány, megállapodás nélkül állítja, hogy csak akkor mond igent valakinek, ha az igazi szerelmet találja. Ezzel megnehezíti anyja küldetését, melyet az sem könnyít meg, hogy a vidéki társasági élet sokszor inkább szórakoztatóan kaotikus, semmint romantikusan idillikus.

Neveletlen hercegnő (2001)

Újra nézésre is alkalmas a film. A történet középpontjában Mia Thermopolis áll, egy átlagos tinilány, aki hirtelen rádöbben, hogy ő a Genovia hercegnője. A történet során Mia újra megküzd mindennapi problémáival és a hercegnői kötelezettségekkel, miközben megtanulja, hogy az igazi erő belülről fakad.

Hathaway friss és élénk alakítása remekül kiegészíti Julie Andrews méltóságteljes játékát, és közös jeleneteik igazi örömforrást jelentenek a nézőknek. A történet üzenete, miszerint a belső szépség és erő fontosabb, mint a külső megjelenés vagy a társadalmi rang, időtlen és inspiráló.

Köszönöm, hogy elolvastad.

A bejegyzés trackback címe:

https://perdiangelakozmetikus.blog.hu/api/trackback/id/tr1718327637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mindennapi kozmetika

Kozmetikai tanácsok, és kozmetikai kezelések. A blogom célja olyan tanácsokat adni az olvasóimnak és a vendégeimnek, amikkel bővíthetik a tudásukat.

Friss topikok

süti beállítások módosítása