Mindennapi kozmetika

Perdi Angéla kozmetikus

Anti-ageing: 3+1 titok, hogy hogyan regenerálódjon gyorsabban a bőröd | GOOD LOOK DAILY Magazin

Az öregedés során a bőr sejtmegújulási folyamata lelassul. Ennek eredményeként ritkábban jelennek meg a felszínen új sejtek, ami száraz és fakó megjelenést eredményez.

A bőr folyamatosan megújuló szerv, amelynek regenerációs folyamatát a sejtciklus szabályozza.

Az új sejtek létrejötte egyenletesebb és egészségesebb bőrt eredményez, csökkentve a bőrhibákat és a pigmentációs foltokat.

Az egészséges és a gyorsan regenerálódó bőr képes hatékonyabban harcba szállni a ráncokkal.

Sejtmegújulást serkentő hatóanyagok

A retinol, A-vitamin, C-vitamin és E-vitamin olyan hatóanyagok, amelyek serkentik a sejtmegújulást és segítenek a sérült bőr gyógyulásában.

Rendszeres hámlasztás

Az alapos, de rendszeres hámlasztás eltávolítja a bőr felső rétegét, így elősegíti az egészséges sejtek regenerálódását és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot. AHA, PHA savak javasoltak erre a célra.

Fényvédelem

A megfelelő fényvédelem segít megvédeni a bőrt a környezeti káros hatásoktól, ezáltal elősegítve a gyorsabb regenerálódást.

Óvatos bánásmód

Kerüld az irritáló anyagokat, amelyektől sérülhet a bőr, helyettük olyan termékeket válassz, amelyek segítenek a bőr egészségének megőrzésében.

A gyulladt bőr nehezebben tud regenerálódni, mivel a bőr a gyógyulási folyamatokra figyel, ahelyett hogy megújítsa sejtjeit.

Kerüld az alkohol, és erős illatanyagokat tartalmazó lemosókat és az erőteljes dörzsölést. Használj gyengéd, hidratáló termékeket és langyos vízzel mosd az arcodat.

Köszönöm, hogy elolvastad.

Ha hasznosnak találtad a cikket kövess Facebookon, és Instagram-on.

A bejegyzés trackback címe:

https://perdiangelakozmetikus.blog.hu/api/trackback/id/tr7918327625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mindennapi kozmetika

Kozmetikai tanácsok, és kozmetikai kezelések. A blogom célja olyan tanácsokat adni az olvasóimnak és a vendégeimnek, amikkel bővíthetik a tudásukat.

Friss topikok

süti beállítások módosítása